KWB Steenbrugge

Eerstkomende activiteiten


Hieronder vind je concrete informatie over de eerstkomende activiteiten!
Hopelijk ben jij er ook bij!

FOTOZOEKTOCHT


Tussen 1 augustus en eind oktober (de periode werd verlengd!) kun je deelnemen aan een fotozoektocht gemaakt op het grondgebied van onze parochie Steenbrugge. Het is een wandeling van ongeveer 5 km waar je foto’s moet zoeken. Je kunt de PDF met de beschrijving van de fotozoektocht downloaden via deze link! Deze beschrijving werd nog wat aangevuld/gecorrigeerd omdat er een object bij de foto's verdwenen was... ;-)
Ideaal om dicht bij je kot toch actief bezig te zijn. Veel zoekplezier!

POMPOENSNIJDEN VOOR HALLOWEEN


Halloween komt dichterbij! Omdat het moeilijk is om een griezelig Holloweenfeestje te organiseren voor onze KWB-jeugd vanwege Corona, geven we met plezier enkele tips mee om een supercoole Halloween pompoen te maken!

Klik hier en je vind alle stappen hoe je op een mooie en veilige manier een pompoen omtovert tot een echte Halloweenpompoen. We geven je ook graag enkele sjablonen (voorgemaakte tekeningen) mee voor een echt cool resultaat! 

We willen onze leden alvast wat verwennen in Coronatijd met een gratis pakket ingrediënten om pompoensoep te maken, en/of een gratis knutselpakketje om een mooie Halloween pompoen te maken.

Je kan dit bestellen vóór 30 oktober via mail naar kwb-steenbrugge.be, met vermelding van je naam, het leveringsadres, en wat je bestelt:pakket pompoensoep en/of knutselpakketje. Heel veel plezier toegewenst! :-)

KWB Steenbrugge

Follow Us