KWB Steenbrugge

Eerstkomende activiteiten


Hieronder vind je concrete informatie over de eerstkomende activiteiten!
Hopelijk ben jij er ook bij!

ANNULATIE Café Jardin


Het corona-virus blijft ons helaas achtervolgen en dat heeft ook zijn gevolgen voor onze activiteiten: De geplande café jardin in augustus over de bijen bij Pol Coudeville en het ecologische tuinieren bij Lieve Seyssens kunnen niet doorgaan.

FOTOZOEKTOCHT


Tussen 1 augustus en eind september kun je deelnemen aan een fotozoektocht gemaakt op het grondgebied van onze parochie Steenbrugge. Het is een wandeling van ongeveer 5 km waar je foto’s moet zoeken. Je kunt de PDF met de beschrijving van de fotozoektocht downloaden via deze link
Ideaal om dicht bij je kot toch actief bezig te zijn. Veel zoekplezier!

ELKE DONDERDAGAVOND: FIETSTOCHTEN


De KWB fietstochten op donderdag gaan terug van start!

Wanneer: donderdag 2, 9, 16, 23 en 30 juli en 6 augustus

Afspraak om 19 u stipt aan de randparking van Steenbrugge.

Aan een gezapig tempo van ongeveer 16 km/uur maken we een tocht van een 30-tal kilometer. Genieten van elkaar en van het prachtige Brugse ommeland. Een café… is ons doel. :-)   Terug om 21u30.

Deelname€2 voor fietsverzekering of KWB sportverzekering

Ter info: Wie bij KWB-Steenbrugge een sportverzekering afsluit, is voor alle sportactiviteiten, georganiseerd door KWB, verzekerd zoals joggen, badminton en de wekelijkse zomerfietstochten. Deze jaarlijkse verzekering kost €14. Wie dit niet heeft, is toch verzekerd voor de wekelijkse fietstochten omdat we een speciale dagverzekering nemen. Daarvoor wordt een bijdrage van €2 per fietstocht gevraagd, te betalen op de fietstocht zelf.

Vrijetijdsbeurs in november - oproep

In november organiseren wij een Steenbrugse vrijetijdsbeurs. Leden die graag meer willen vertellen over hun hobby krijgen een plaats en kunnen hun passie delen. Enkele voorbeelden: je schildert, je stippelt graag tochten uit met gpx en je wil je kennis doorgeven aan anderen, je brouwt je eigen bier of wijn, je draait potten, je speelt muziek, je bent fotograaf, je weeft, je schrijft poëzie, je tekent, …

Je wenst meer info of je popelt nu al om deel te nemen?

Stuur een e-mail naar kwb-steenbrugge@outlook.be!

KWB Steenbrugge

Follow Us